Accident cu șase victime, dintre care doi copii, la Slimnic

Știri de Sibiu, 15.09.2018

Patru adulți și doi copii au ajuns la spital vineri noapte spre sâmbătă după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în afara DN14, în apropiere de Slimnic, județul Sibiu.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs în afara localității Slimnic, cel mai probabil din cauza faptului că șoferul a adormit la volan.

”Pe fondul neatenției în conducere, soferul, un tanar în varsta de 33 de ani care conducerea un autoturism spre Sibiu,a pierdut controlul directiei de mers și s-a rasturnat în afara partii carosabile. Din primele cercetări, se pare ca soferul ar fi adormit la volan”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Șoferul , trei adulți și doi copii de aproximativ doi ani au fost raniți și a transportați la spital.

Copiii răniți – un băiat și o fetiță, au fost preluați se Serviciul de Ambulanță Sibiu și duși la Camera de Primiri Urgente a Spitalului de Pediatrie cu ” traumatism abdominal si traumatism cranio cerebral, ambii constienti”.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. Persoanele care au fost victime ale unor accidente rutiere, in ultimii 3 ani, au dreptul la despagubiri. Despagubirile se pot acorda fara implicarea directa a persoanelor accidentate sau a parintilor acestora si fara a achita, in avans, vreo taxa. Inform,atii la tel. 0722437114 sau 0269252724.