Accident cu șase victime, dintre care doi copii, la Slimnic

Știri de Sibiu, 15.09.2018; 94 vizualizări

Patru adulți și doi copii au ajuns la spital vineri noapte spre sâmbătă după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în afara DN14, în apropiere de Slimnic, județul Sibiu.

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs în afara localității Slimnic, cel mai probabil din cauza faptului că șoferul a adormit la volan.

”Pe fondul neatenției în conducere, soferul, un tanar în varsta de 33 de ani care conducerea un autoturism spre Sibiu,a pierdut controlul directiei de mers și s-a rasturnat în afara partii carosabile. Din primele cercetări, se pare ca soferul ar fi adormit la volan”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Șoferul , trei adulți și doi copii de aproximativ doi ani au fost raniți și a transportați la spital.

Copiii răniți – un băiat și o fetiță, au fost preluați se Serviciul de Ambulanță Sibiu și duși la Camera de Primiri Urgente a Spitalului de Pediatrie cu ” traumatism abdominal si traumatism cranio cerebral, ambii constienti”.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. Persoanele care au fost victime ale unor accidente rutiere, in ultimii 3 ani, au dreptul la despagubiri. Despagubirile se pot acorda fara implicarea directa a persoanelor accidentate sau a parintilor acestora si fara a achita, in avans, vreo taxa. Inform,atii la tel. 0722437114 sau 0269252724.