Pelici cere urgentarea lucrărilor la Stadionul ”Municipal”

Știri de Sibiu, 15.09.2018

Alexandru Pelici, antrenorul FC Hermannstadt, a lansat un apel către administrația sibiană și firma care se ocupă de renovarea Stadionului ”Municipal” să urgenteze lucrările, jocurile în deplasare fiind problematice pentru nou promovata în Liga I.

”Rugăm ca stadionul să fie gata încât mai scurt timp, pentru că avem nevie de publicul sibian, avem nevoie de suporteri. Ați văzut că am reușit să facem lucruri mari când am avut suporterii alături, la meciurile cu FCSB și la toate celelalte cu echipe din Liga 1. Ne dorim să fim înțeleși, să nu fie interpretate cuvintele noastre într-un fel sau altul. Vrem ca acasă să însemne la Sibiu, nu la Tg. Mureș”, a declarat Alexandru Pelici în conferință de presă.

Primăria Sibiu investeste peste 8 milioane de lei în reabilitarea tribunei oficiale, a peluzei și reconstruirea tribunelor degradate.

Contractul pentru prima etapă a lucrărilor de modernizare a Stadionului Municipal a fost semnat de Primăria Sibiu în, decembrie 2017, cu SC Construcții SA – SC Arhimus SRL, avand termen de finalizare sase luni de la începerea lucrarilor.

Încă de la debutul în Liga I, jucătorii sibieni sunt nevoiți să joace pe stadionul din Tg. Mureș.

FC Hermannstadt continuă luni seria meciurilor din Liga 1 și vor juca la Ovidiu, cu FC Viitorul, fosta campioană.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.