Gaz Metan, victorie cu Universitatea Craiova; Teja: Nu vreau să vorbesc despre arbitraj

Știri de Sibiu, 16.09.2018

Gaz Metan Mediaş a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 3-2 (2-1), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 8-a a Ligii I de fotbal.

Gaz Metan a câştigat un meci cu multe decizii controversate, cinci goluri, patru penalty-uri (unul ratat) şi un cartonaş roşu.

Universitatea a deschis scorul prin Alexandru Mitriţă (8 – penalty), apoi gazdele au întors scorul prin golurile înscrise de Marius Constantin (11 – penalty) şi Carlos Fortes (26). Universitatea a ratat o lovitură de pedeapsă prin Mitriţă (63), dar apoi a restabilit egalitatea, tot din punctul cu var, prin Elvir Koljic (75). Gaz Metan a obţinut victoria prin golul lui Iulian Cristea (82).

Gaz Metan este la al treilea meci consecutiv fără înfrângere (două victorii), în timp ce Universitatea venea după două succese şi un golaveraj de 8-1, scrie agerpres.ro.

”Sunt bucuros pentru băieți, sunt bucuros că am câștigat cele trei puncte puse în joc. (…)Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, vreau să îmi felicit jucătorii pentru că aici, la Gaz Metan, s-a creat un grup unit, jucători foarte buni care trag la antrenament(…) Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Nu vreau să intrăm în polemici. (…) Noi cred că trebuie să mai lucrăm, ca să atingem ce ne-am propus. În primul rând vreau să vorbesc despre noi, echipa noastra, nu despre arbitraj”, a declarat Mihai Teja, antrenorul Gazului, intrebat fiind în conferință de presă despre și deciziile arbitrilor.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.