CSU Sibiu își lansează noul echipament în prezența fanilor

Știri de Sibiu, 16.09.2018

Noul echipament al echipei sibiene de baschet va fi lansat miercuri, 19 septembrie, în cadrul unei prime întâlniri festive dintre suporteri și jucătorii antrenați de Dan Fleșeiu.

”Jucătorii BC CSU Sibiu își așteaptă fanii, la o primă întâlnire, înaintea startului de sezon, miercuri, 19 septembrie, de la orele 19:00, la showroom-ul Autoklass Sibiu. Vom lansa noul model de echipament oficial de joc, marca ANDU și mașina oficială care va conduce BC CSU Sibiu spre performanță – un autoturism marca Mercedes-Benz oferit de Autoklass!”, potrivit unui comunicat transmis de clubul sibian.

”Am vrut să continuăm tradiția de a organiza un eveniment distinct, dedicat lansării noului echipament marca ANDU, în care vom evolua în acest sezon. Ne-am bucurat enorm că Autoklass Sibiu a acceptat ne fie gazdă pentru acest eveniment, în care popularizăm continuarea parteneriatului cu ei. Vreau să le mulțumim încă o dată partenerilor noștri, Andu și Autoklass, pentru sprijinul pe care ni-l oferă și în acest sezon și sperăm ca la finalul campionatului să obținem performanțe și mai înalte, împreună!”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

Suporterii galben-albaștrilor sunt așteptați , miercuri, 19 septembrie 2018, începând cu ora 19:00, la showroom-ul Autoklass Sibiu, Șoseaua Alba Iulia, nr.69.

Fanii se vor bucura de mai multe cadouri oferite de clubul sibian de baschet.

”Vor putea pleca acasa cu un magnet de frigider cu o fotografie alături de jucătorii BC CSU Sibiu preferați, iar asta nu e tot. Suporterii vor avea șansa să câștige, prin tragere la sorți, unul dintre cele trei tricouri oficiale de joc, marca ANDU, dar vor putea fi și norocoșii deținători ai unuia dintre cele 100 de taloane cu reducere 20% la achiziționarea noului echipament oficial de joc BC CSU Sibiu, de pe site-ul partenerilor noștri, www.andusports.com”, mai precizează CSU.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.