Sibianul dat dispărut, găsit înecat în apele râului Olt (UPDATE)

Știri de Sibiu, 16.09.2018

UPDATE: Sibianul în varsta de 57 de ani dat dispărut de familie după ce nu s-a mai întors de la pescuit a fost găsit duminică seara  de pompieri, înecat în apele râului Olt, potrivit ISU Sibiu.

Trupul bărbatului a fost gasit între localitățile Bradu și Avrig, precizează surse judiciare.


Un bărbat care se afla la pescuit în zona Avrig, județul Sibiu, despre care se presupune că s-ar fi înecat, este căutat de pompieri în apele râului Olt, potrivit Inspectpratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

Echipele de căutare au fost alertate duminică de Poliția Sibiu, după ce mașina bărbatului și ustensilele de pescuit cu fost gasite pe malul apei.

”Doua echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Sibiu și punctulului de lucru Avrig intervin cu doua autospeciale și o barca pneumatica, pentru căutarea unui barbat, posibil inecat in raul Olt, intre Avrig si Porumbacu”, a declarat Ramona Nistor, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Se pare ca barbatul plecase la pescuit în urma cu cateva zile.

UPDATE: Bărbatul căutat este un sibian în vârstă de 57 de ani a cărui dispariție a fost semnalată de familie.

”S-a semnalat dispariția în cursul acestei dimineti (n.r. 16 septembrie) ca disparut din data de 14 sept. Barbatul ar fi venit la pescuit in cursul zilei de vineri, dupa care familia nu l-a mai putut contacta”, a precizat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.