Baschetbalist american în stare gravă după ce a fost înjunghiat

Știri de Sibiu, 16.09.2018

Un nou scandal zguduie lumea sportului românesc, după ce doi baschetbaliști americani au fost înjunghiaţi sâmbătă noaptea pe o terasă din centrul orașului Brăila.

Foto:Facebook.com/cuzasportbraila

Unul dintre cei doi baschetbalişti americani de la ACS Cuza Sport Brăila înjunghiaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică pe o terasă din centrul Brăilei, care se află în stare gravă, cu un plămân perforat, a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca din Bucureşti, potrivit agerpres.ro.

”Pacientul de 24 de ani, care are plămânul perforat, se află în elicopter în drum spre Bucureşti. Cel de-al doilea pacient, în vârstă de 25 de ani, se află în terapie, cu stare generală echilibrată hemodinamic şi respirator, se reface după intervenţia chirurgicală de astă noapte”, a purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Alina Neacşu pentru sursa citată.

Cei doi sportivi le-au declarat cadrelor medicale din Brăila că doresc să fie transferaţi la un spital din America.

Foto:Facebook.com/cuzasportbraila

Doi americani, jucători de baschet la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiaţi sâmbătă noaptea pe o terasă din centrul Brăilei. Cei doi sportivi sunt Darrel Bowie, de 24 de ani, care se află în stare gravă, şi Joseph McClain, de 25 de ani.

Baschetbaliştii americani, care au ajuns la Cuza Sport luna trecută, se aflau la terasă împreună cu mai mulţi colegi de echipă în momentul în care au fost loviţi cu pumnii şi atacaţi cu sticle şi cuţite.

IPJ a ridicat filmările existente pe terasa restaurantului aflat în Grădina Mare şi a declanşat o anchetă în acest caz.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.