Premii pentru cele mai bune povești despre salvarea Planetei

Știri de Sibiu, 17.09.2018

Copiii din clasele primare din județul Sibiu sunt provocați să participe la un nou concurs de povești cu tema “Copiii salvează Planeta”, cu premii în valoare de 3.000 de lei.

Concursul este lansat de Asociația „Joaca de-a ecologia” care propune soluții pentru salvarea Planetei, trei copii având șansa să își tipărească poveștile într-o carte.

”Elevii pot participa pe clase, în funcție de nivelul școlar, și anume: clasa pregătitoare, clasele I și II și, respectiv, clasele III și IV. Poveștile câștigătoare, câte una pentru fiecare nivel, vor fi premiate cu materiale educative la alegerea învățătorului coordonator și în funcție de nevoile clasei, valoare de 1.000 lei/clasă”, potrivit unui comunicat transmis de Asociația „Joaca de-a ecologia”.

Poveștile copiilor însoțite de desene se pot trimite până pe 15 octombrie, după care urmează jurizarea, până la finalul lunii octombrie.

Cartea cu povestile copiilor se va tipari până la jumătatea lunii decembrie iar premierea elevilor câștigători va avea loc la evenimentul de lansare a cărții.

Pentru mai multe detalii despre condițiile de participare și inițiativa “Copiii salvează Planeta”, doritorii sunt invitați să consulte pagina www.joacadeaecologia.ro, secțiunea dedicată inițiativei.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.