AJOFM caută firme care să oferteze la Bursa pentru absolvenţi de la Sibiu

Știri de Sibiu, 10.10.2018

Tinerii care au absolvit anul acesta o formă de învățământ și nu au reușit să își găsească un loc de muncă mai au o șansă în a doua parte a lunii octombrie, în cadrul Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi -2018, pentru care Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu asteapta firme sa oferteze.

Pentru selecție sunt așteptați atât tinerii, cât și firmele din județ interesate să angajeze personal tanar. Bursa se va organiza în Sibiu și Mediaș, vineri, 19 octombrie.

”Agenţii economici care vor participa la „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi” vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Participarea, atât a reprezentanţilor agenţilor economici cât şi a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, este gratuită”, anunță AJOFM Sibiu.

Firmele interesate de bursă pot să contacteze Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu.

La Sibiu evenimentul va fi organizat în Sala Redal Events din Cartierul Lazaret, iar la Mediaş se va organiza la Casa Schuller, din Piaţa Regele Ferdinand.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.