Accident cu trei mașini pe Kogălniceanu. O tânără grav rănită (UPDATE)

Știri de Sibiu, 11.10.2018

Circulația mașinilor a fost îngreunată, joi, pe strada Mihail Kogălniceanu din Sibiu în urma unui accident în lanț în care au fost implicate trei mașini, informează IPJ Sibiu.

Din primele informații furnizate de la locul accidentului, o femeie a fost ranită si are nevoie de ajutor medical, iar traficul este afectat.

”Accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distantei de siguranta în mers, trei autoturisme fiind implicate. Șoferul care a produs evenimentul, din satul Rusciori, are 20 de ani”, a precizat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Potrivit aceleaiși surse, o femeie în vârstă de 37 de ani din localitatea Sura Mică, care se afla in una din mainile implicate în accidentul în lant, a fost rănită.

Un echipaj SMURD Sibiu intervine la locul accidentului.

UPDATE: ”Femeia a fost preluată de echipajul SMURD cu suspiciune de fractură de coloană cervicala, contuzie toracică și contuzie bazin și a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Sibiu”, a precizat Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. Nicolae Tarcea says:

    Persoanele care sunt victime ale unui accident rutier au dreptul la despagubiri. Aceste despagubiri se pot obtine fara implicarea directa a persoanelor accidentate si fara a achita, in prealabil, vreo taxa. Informatii la tel. 0722437114 sau 0269/252724.