Bărbat lovit de tren în apropiere de Mediaș (UPDATE)

Știri de Sibiu, 11.10.2018

Un bărbat în vârstă de aproximativ 65 de ani a fost găsit mort, joi dupa-amiaza, pe calea ferată, la ieșire din municipiul Mediaș, potrivit Serviciului de Ambulanță Sibiu.

Un echipaj de la Ambulanță  a fost solicitat să intervină în ajutorul victimei, leziunile suferite la nivelul capului fiind insă incompatibile cu viața.

”Un bărbat în jur de 65 de ani a fost gasit decedat pe linia de cale ferata, la iesire din Medias. A suferit leziuni incompatibile cu viata in urma impactului și s-a declarat decesul” spune Liliana Blaga, purtător de cuvânta la Serviciului Județean de Ambulanță.

Se pare ca barbatul a fost lovit de un tren de marfa,  angajatii de la CFR fiind cei care au sunat pe 112. Poliția a fost alertata pentru cercetari.

UPDATE: Victima accidentului a fost identificata de polițiști ca fiind un localnic în varsta de 68 de ani.

În zona Cartierului Luncii, barbatul  a fost lovit de un tren de marfa  care circula pe directia Copsa – Medias, precizează Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

”Politistii din cadrul Politiei Transporturi Medias fac cercetari pt stabilirea circumstantelor in care s-a produs incidentul”, a mai spus Welter.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.