Noi șantiere pe Dumbrăvii, Morilor și în zona Teatrului Gong. Restricții în trafic!

Știri de Sibiu, 11.10.2018

Primăria Sibiu anunță restricții în trafic în următoarea perioadă pentru deschiderea de noi șantiere și continuarea lucrărilor pe Calea Dumbrăvii, strada Morilor și în zona Teatrului Gong.

Pe Calea Dumbrăvii se fac deja reparații pe tronsonul situat între Cimitirul Municipal și intersecția cu strada Siretului.

”În prezent se frezează stratul de asfalt vechi și urmează să se aștearnă noul strat în acest weekend. Circulația nu va fi închisă, dar se vor institui restricții și devieri în perioada lucrărilor”, precizează Primăria Sibiu.

Pe tronsonul dintre strada Morilor și Piața Unirii se deschid lucrările de luni, 15 octombrie.
Timp de o lună, până în 15 noiembrie se va scoate asfaltul și se va turna un strat nou.

”Frezarea se va desfășura fără închiderea traficului, dar cu instituirea unor devieri temporare de pe banda sau sensul pe care se lucrează. În paralel, pe acest tronson, continuă și lucrările la separatoarele de trafic”, potrivit comnunicatului.

Tot se saptamana viitore, de marti, sunt programate lucrările de reparații la pavajul de pe strada Alexandru Odobescu, de la intersecția cu strada Mitropoliei și până la Teatrul Gong. Aici se refac rosturilor pavajului și se înlocuiesc pietrele degradate.

”Parcarea pe această stradă nu va fi posibilă până duminică, 14 octombrie pentru că traficul va fi deviat prin această zonă pentru a nu opri circulația pe o stradă solicitată din centru. Șoferii sunt rugați să aleagă alte spații de parcare din zonă”, mai precizeaza Primaria Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.