Patinoar la Tărgul de Crăciun din Piața Mare a Sibiului

Știri de Sibiu, 07.11.2018

Vizitatorii Târgului de Crăciun de la Sibiu se vor bucura anul acesta și de distracție pe gheață, anul acesta urmând să fie reamenajat și un patinoar de mari dimensiuni, potrivit unui comunicat transmis de organizatori. Targul de Crăciun din Piața Mare a Sibiului se deschide oficial în data de 16 noiembrie.

Cea de-a 12-a ediție va fi inaugurată de artiștii Radu Nechifor și Paula Seling și atrage peste 100 expozanți din țară și străinătate.

”Din atracțiile ce vor constitui farmecul ediției de anul acesta fac parte proiecții noi, mai spectaculoase pe clădirile din Piața Mare, un patinoar cu gheață naturală și un nou tren turistic care va pleca din gara special amenajată în cadrul Târgului de Crăciun, pe traseul celei mai frumoase străzi din Sibiu, Strada Cetății, urmată de pietonala Nicolae Bălcescu și întoarcerea în Piața Mare”, potrivit comunicatului transmis miercuri.

Cei peste 100 de expozanții vor prezenta o selecție diversă de produse constând în decorațiuni de Crăciun, dulciuri, accesorii, jucării și un meniu gastronomic bogat.

Parcul lui Moș Crăciun înglobează atracții pentru cei mici, dând viață spiritului jucăuș și feeric din sufletul copiilor. Aceștia își pot manifesta creativitatea și spiritul artistic prin cele 4 ateliere ce se vor desfășura în Atelierul lui Moș Crăciun: Lumânărar de Crăciun, Biscuiți de Crăciun, Pictat turta dulce și Decorațiuni Pixel Art. Pentru grupele de grădiniță și școală este pregătit un sistem de rezervări online disponibil pe http://targuldecraciun.ro/copii/atelierul-lui-mos-craciun/.

Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural organizat de Asociația Events for Tourism, inițiat în anul 2007 de Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei în România, dr. h. c. Barbara Schöfnagel, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Evenimentul a ajuns cunoscut în țară și străinătate pentru amploarea, atmsofera și tradiția creată.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns