TIR cu lemne răsturnat pe DN14. Patru persoane rănite în apropiere de Târnava(VIDEO)

Știri de Sibiu, 07.11.2018

Traficul pe DN14, la ieșire din localitatea Târnava spre Sibiu, a fost blocat total miercuri dupa-amaiza din cauza unui TIR cu lemne care s-a rasturnat pe carosabil, informează Poliția Sibiu.

O mașină a fost lovită iar alta a ajuns în șant în timp ce șoferul a încercat sa evite impactul frontal cu buștenii cazuți pe șosea.

UPDATE1: În urma accidentului, șoferul TIR-ului și o femeie care se afla în mașina lovită de lemne au nevoie de ajutorul medicilor.

Din primele informații, TIR-ul s-a rasturnat din cauza vitezei , presupun polițiștii, autotrenul și alte două autoturisme fiind avariate.

”Accidentul s-a produs pe DN 14, la km. 47+400, la iesire din localitatea Târnava spre Sibiu.Pe un sector de drum în curba la dreapta, posibil pe fondul vitezei neadaptate, soferul unui ansamblu TIR încarcat cu material lemnos pierde controlul directiei si se rastoarna pe carosabil. Mai multe lemne au căzut peste un autoturism condus regulamentar din sens opus, iar soferul unui turism condus in spatele tirului, pentru a evita impactul cu acesta, a tras de volan dreapta si s-a oprit in sant”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Victimele au fost preluate de ambulanțele ajuns la accident.

UPDATE2: Patru persoane au fost duse la spital

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgențe Sibiu, patru persoane au fost preluate de SMURD și Ambulanța Sibiu și au fost transportate la Spitalul Județean Sibiu și la Spitalul Mediaș.

Ambulanta a preluat un bărbat în varsta de 58 de ani cu traumatism de coloană și o femeie cu escoriații, ambii transportati la Medias.

Echipajul SMURD a preluat un barbat care acuza dureri lombare și o femeie care prezenta escoriatii, mai precizează ISU Sibiu.

UPDATE3: În jurul orelor 15.15, Poliția Sibiu anunță reluarea traficului pe DN14,  alternativ.

UPDATE 4: Vitimele accidentului, două femei și doi bărbați, sunt din județele Sibiu, Bacău și Neamț.

Potrivit IPJ Sibiu , șoferul TIR-ului care a produs accidentul, un bărbat în vârsta de 58 de ani din județul Bacau, se află printre cele patru victime transportate la spital.

Tot la spital a ajuns și șoferul mașinii care circula pe aceeasi directie de mers cu TIR-ul, un bîrbat în varsta de 49 de ani din judeșul Neamt. Femeia care conducerea mașina peste care au cazut bustenii are 31 de ani și este din localitatea sibiană Axente Sever, la fel și pasagera din mașină, o femeie de 33 de ani.

Stire in actualizare
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.