Misticism urban, transpunerea viselor in realitate

Știri de Sibiu, 08.11.2018

Esti interesat de tot ceea ce inseamna ezoteric? Iti doresti sa descoperi necunoscutul, interpretand misterele care te inconjoara, trecandu-le prin propriile filtre pentru a afla un raspuns? Daca esti pasionat sa descoperi lumea din jur dincolo de barierele fizicului, atunci interpretarea viselor prin asocierea lor cu realitatea este modalitate perfecta pentru a-ti gasi raspunsuri la intrebarile pe care le ai.

Se spune ca visele sunt o proiectie a subconstientului, deseori acestea continand ingrijorari sau probleme (emotionale, sociale, profesionale, personale, fizice).

Misticismul urban este strans legat de relatia individului cu societatea care il inconjoara, cu legaturile pe care acesta le are cu mediul sau inconjurator, atat la scara micro, cat si la una macro. Rezultatele survenite din aceste relationari si conexiunile aferente conduc de cele mai multe ori la afectarea fizicului, psihicului si emotionalului, comunicarea putand fi facuta si de subconstient prin crearea unor vise simbolice.

Stresul si oboseala, problemele personale si evenimentele care s-au petrecut, se petrec sau urmeaza sa se intample sunt cateva dintre motivele care stau la baza crearii unor vise complexe, tulburand somnul.

  • Visand ceata, avand o neliniste pe care instinctul tau o asociaza cu misterul in detrimentul unei vesti de rau augur, de cele mai multe ori conducand spre  aflarea unui raspuns de mult asteptat, putand demasca o minciuna sau elucidand un mister care te-a interesat, fascinat, pentru o lunga perioada de timp. Spre exemplu, daca iti doresti o crestere a venitului pe care il ai si esti pasionat de noroc, iubind sa il pui la incercare de fiecare data cand ai ocazia, ai sansa de a afla chiar acum care sunt principalele trucuri(secrete) pentru a castiga la ruleta, dar si la alte jocuri de noroc, din sfera „casino” si „pariuri sportive”.
  • Daca nu iti aduci aminte exact ce ai visat, insa te trezesti foarte agitat, sufocat de aerul si mediul care te inconjoara, avand o stare de anxietate (mai mare sau mai mica), poti incerca sa acorzi o atentie sporita asupra incaperilor in care iti petreci majoritatea timpului, incepand sa pastrezi o ordine si curatenie mai mare, scapand de elementele inutile, de cele care nu au un rol practic sau decorativ. Atmosfera si aerisirea dormitorului sunt esentiale pentru imbunatatirea calitatii somnului, insa eliberandu-te de stresul subconstient al unui haos din intreaga casa si din camera unde lucrezi (biroul), vei observa o imbunatatire considerabila a odihnei de pe timpul noptii.
  • Visand elemente care indica viteza (automobil, roti/anvelope, piese auto, sosele/autostrazi), trezindu-te agitat si cu o stare de panica inexplicabila, de cele mai multe ori poate semnifica nevoia fizicului si psihicului de o pauza, de creare a unui echilibru in activitatile de zi cu zi. Totodata, in astfel de situatii este recomandata o revizuire a programului zilnic si de ordonarea acestuia pe o agenda fizica sau intr-un calendar digital.

Cu toate acestea, de multe ori, visele care pot fi reamintite dupa revenirea in realitate a constientului sunt doar franturi ale actiunilor si evenimentelor, personajelor, ce au aparut pe parcursul somnului in proiectia subconstientului. Acesta este un motiv pentru care este foarte greu ca un vis sa fie interpretat – lipsa cursivitatii si a imaginii de ansamblu. Asocierea a diverse elemente si persoane care poarta semnificatii diferite, pot conduce spre talmaciri variate.

Majoritatea elementelor au o conotatie de sine statatoare, acestea putand fi integrate in categorii bine definite, precum:

  • Aflarea unei vesti (bune sau rele);
  • Prevestirea unui castig sau a unei decizii care poate conduce declinul financiar;
  • Necesitatea rezolvarii unor probleme sau situatii dificile;
  • Implinirea sau norocul in viata sentimentala ori sociala;
  • Prevestirea unui moment important (pozitiv sau negativ).

Traieste-ti propria realitate dupa reperele pe care ti le alegi rational, stabilindu-ti teluri cat mai inalte pentru care sa lupti, construindu-ti viitorul folosindu-te de oportunitatile prezentului si experientele din trecut. Tine cont de visele pe care le ai pentru a-ti gasi un echilibru in viata, fiind mereu pregatit sa treci peste obstacolele care ti se vor arata in calea succesului si implinirii personale. Cu toate acestea, nu lasa misticismul sa iti acapareze viata si trece-ti aceste proiectii psihologice prin propriile filtre pentru a le oferi un sens logic.

(P)

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.