Tursib introduce de luni plata cu telefonul mobil. Vezi aplicația!

Știri de Sibiu, 08.11.2018 tursib

Sibienii pot utiliza de luni, 12 noiembrie, telefonul mobil pentru plata unei călătorii cu autobuzul. Plata unui bilet cu telefonul mobil se face prin aplicaţiei 24pay din Google Play sau App Store.

La fel ca și în cazul biletului clasic, pretul unei călătorii cumpărată cu telefonul costă 2 lei.

”Incepând cu data de 12.11.2018 biletele de călătorie Tursib se pot achiziţiona la urcarea în autobuz, cu telefonul mobil, prin utilizarea aplicaţiei 24pay.Pentru a beneficia de această aplicaţie trebuie să aveţi un telefon mobil smatphone, să descărcaţi gratuit Aplicaţia 24 pay, din Google Play sau App Storefiind necesar să adăugaţi inițial un card bancar Visa/Mastercard”, anunță Tursib.

Pentru un bilet cu telefonul mobil, este necesar să se acceseze secțiunea “Transport Public” din aplicație și să se scaneze codul QR afișat în autobuz. Dacă telefonul este echipat cu tehnologie NFC, se poate apropia de eticheta cu simbolul NFC.

După confirmarea tranzacției, titlul de călătorie va fi disponibil în secțiunea Portofel, unde va fi accesat în caz de control și prezentat reprezentantului operatorului de transport.

Tursib avertizează asupra faptului că refuzul călătorilor ”de a prezenta controlorului codul de legitimare se consideră contravenție și se sancționează conform reglementărilor în vigoare”.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Răspunsuri

  1. Adriana says:

    Nu mi se pare ok sa mi se ceara datele de card în aplicație.
    Datele cardului, doar in momentul in care se cumpara biletul!

    • pt Adriana says:

      Adriana, daca nu ti se pare corect, poti plati la ghiseu, la automatul de bilete, cu cardul contactless sau poate chiar in natura. Nu te obliga nimeni sa ajungi la zi cu tehologia.