Fleșeriu: Echipa nu este în forma cea mai bună. E absurdă situația de la Sala Transilvania!

Știri de Sibiu, 08.11.2018

Meciul cu CSU Steaua București din etapa a VI-a a Ligii Naționale de Baschet vine într-un moment în care echipa Sibiului nu este în cea mai bună formă, având în vedere faptul că sportivii nu au avut acces la antrenamente în Sala Transivania, afirmă Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Tehnicianul Sibiului reia virulent criticile la adresa conducerii Sălii Transilvania, aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu, pe motiv că oferă acces în sală altor echipe din țară, in detrimentul baschetului sibian.

Situația creată este catalogată de Fleșeriu drept ”absurdă”.

”În sfârșit, din nou în Sala Traansilvania. Spun asta pentru că în ultimele zile nu am putut să ne antrenăm în sala în care jucăm deoarece conducerea sălii a decis să acorde două zile voleiului de la Blaj, pentru a-și pregăti meciul din Cupele Europene, timp în care echipele din Sibiu, evident, nu s-au putut antrena.Toate aceste situații, absurde din punctul meu de vedere, vin în condițiile în care, în ultimele 25 de zile, în doar 6 zile am avut acces pentru antrenamente în Sala Transilvania, lucru care ne afectează foarte grav programul de pregătire. În această situație, meciul cu Steaua vine într-un moment în care, evident, echipa nu este în forma cea mai bună, dar vom face tot ce depinde de noi omenește să ne adjudecăm victoria”, a declarat Dan Fleșeriu.

El a reclamat lispa accesului la antrenamente și după înfrângerea cu CSM Oradea, scor final 78-68.

Baschetbaliștii sibieni joacă vineri, de la 17:15, pe teren propriu, cu CSU Steaua București.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.