Top 5 greseli din cauza carora nu ai succes la pariuri

Știri de Sibiu, 08.11.2018

Pariurile sportive pot reprezenta un venit lunar suplimentar, insa si o gaura in buget in cazul in care nu stii cum anume sa mizezi. Plasarea biletelor le intareste si mai mult pasiunea fanilor infocati ai fotbalului, tenisului, baschetului si ai altor sporturi, asa ca acest domeniu s-a dezvoltat rapid si in Romania.

Daca si tu ai incercat sa pariezi sume de bani in speranta ca vei castiga dublu sau chiar triplu, insa nu ai avut pana acum succes, de vina pot fi greselile pe care majoritatea jucatorilor le fac, mai ales la inceput de drum. Specialistii au alcatuit o lista cu cele mai frecvente erori de evitat, pentru cei care isi doresc cu adevarat sa faca din acest hobby o activitate profitabila!

Vezi daca obiceiurile tale se afla pe lista greselilor de joc   

  •        Alegerea incorecta a agentiei

Pentru ca domeniul este unul vast, la ora actuala, este normal sa existe numeroase agentii care promit cele mai insemnate castiguri. Ce trebuie sa stii, insa, este faptul ca mai avantajoase pentru jucatori sunt casele de pariuri online. Unele ofera chiar si bonus fara depunere usor de aplicat, prin intermediul caruia poti plasa bilete folosind diverse tactici. In acest fel, iti vei da seama care sunt cele mai potrivite si mai profitabile pentru tine! Asadar, ia in considerare inscrierea pe o platforma online, si, inainte de a face asta, verifica promotiile si ofertele tuturor agentiilor!

  •        Nu tii cont de sfaturile tipserilor

Tipserii sunt persoane cu o vasta experienta si cu cunostinte aprofundate despre pariuri, agentii, strategii si asa mai departe. Acestia te pot ajuta foarte mult, daca tii cont de recomandarile lor. Cei care au succes in acest domeniu verifica zilnic pronosticurile si previziunile, pe care le poti descoperi si tu, foarte simplu, pe site-urile specializate.

  •        Te bazezi pe noroc

Daca plasezi bilete bazandu-te numai pe noroc, sansele tale de castig sunt foarte mici. Motivul este evident: nu doar soarta este responsabila pentru succesul sau esecul tau ci, mai degraba, felul in care alegi sa joci. Acest lucru inseamna ca ai nevoie de strategii si de planuri construite pe informatiile pe care le detii.

  •        Nu esti la curent cu campionatele si turneele

Pentru ca pariurile tale sa aiba mari sanse de reusita, biletele trebuie completate cu atentie, in functie de evolutia echipei sau a jucatorului pana in momentul respectiv. Un jucator profesionist va urmari intotdeauna ultimele noutati din sport, pentru a lua decizii informate. Si tu trebuie sa faci acelasi lucru!

  •        Nu faci parte dintr-o comunitate activa

Chiar daca pare greu de crezut, apartenenta la o comunitate de pariori este foarte importanta pentru succesul tau. In cadrul acesteia, vei gasi sfaturi si idei care iti vor fi de ajutor in parcursul tau, si, mai mult decat atat, poti pune intrebari si vei afla raspunsuri chiar de la persoane care au trecut prin aceleasi lucruri ca si tine. Nu exista o competitie directa intre pariori, asa ca nu trebuie sa iti faci griji in legatura cu relele intentii. Exista numeroase forumuri sau grupuri pe site-urile de socializare pe care se desfasoara discutiile despre pariurile sportive, cele mai bune agentii, experienta jucatorilor de-a lungul timpului si alte detalii utile!

Actiunile tale se regasesc in lista din articol?

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.