Peste 1000 de joburi oferite de 30 de companii la Târgul de Cariere Sibiu

Știri de Sibiu, 16.11.2018

Sibienii interesați să opteze pentru un nou loc de muncă pot să aleagă la finalul lunii noiembrie din oferta de aproximativ 1000 de joburi lansată de 30 de companii care au confirmat prezența la Târgul de Cariere Sibiu, eveniment organizat în 27 și 28 noiembrie la Sibiu.

Companiile prezente la Sibiu își desfășoara activitatea în domenii precum inginerie, contabilitate, producție, IT, resurse umane sau alimentație, noutatea ediției din acest an fiind digitalizarea CV-ului.

“Târgul de Cariere este un eveniment care se dezvoltă în permanență, iar pentru acest sezon ne-am dorit să sporim interacțiunea dintre angajatori și candidați. Procesul de digitalizare a CV-ului eficientizează recrutarea, profilul candidatului fiind vizualizat de companii mult mai rapid. Prin intermediul aplicației, toate CV-urile ajung în câteva secunde în baza de date a firmelor, iar acest lucru sporește șansele de angajare a unui candidat. Faptul că peste 30 de companii participă la eveniment este un lucru îmbucurător, pentru că există o mare varietate de locuri de muncă, iar participanții pot să-și găsească cel mai potrivit job.”, a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.

Ofertele de job-uri sunt lansate de companiile Azets, STC, Faurecia, Veoneer, IFM, Bertrandt, BearingPoint, Odu Manufacturing, Bosch Automotive, Stefanini, Swoboda, Xella, ACCU Quality Services, Simea, E. ON Dialog și Remax.

În privința CV-ului digital inlesnit de eJobs, participanții vor putea să-și depună CV-ul la compania unde vor să se angajeze. Candidații își vor pute imprima CV-ul la intrarea în târg, sub forma unui QR Code, pe care îl vor putea scana cu ajutorul aplicației CV2GO. Potrivit organizatorilor, ei pot genera un QR Code folosind aplicația eJobs-Locuri de muncă și astfel au posibilitatea să li se scaneze codul de pe telefon și pot să-și actualizeze oricând CV-ul pe care vor să-l depună.

Târgul de Cariere Sibiu are loc în 27 și 28 noiembrie, în intervalul orar 10:00-19:00, respectiv 10-18:00, la Hotel Ramada. Organizatorii TgC se așteaptă la o participare de peste 3000 de candidați în cadrul ediției de la Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.