ISU Sibiu: Bărbat strivit de tractor (UPDATE)

Știri de Sibiu, 18.11.2018

Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost găsit mort sub un tractor, duminică seara, de un echipaj SMURD care a intervenit în localitatea Ighișu Vechi, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu.

Accidentul s-a produs pe un camp din satul Ighisu Vechi, unde s-au deplasat o ambulanță SMURD și mașini speciale care să ajute la scoaterea victimei.

”SMURD Agnita și două autospeciale intervin Ighisu Vechi pentru o persoană prinsă sub tractor fără cabină. Persoana de aproximativ 50 ani a fost găsită decedată de către echipajul SMURD. Nu s-au mai efectuat manevre de resuscitare”, a declarat Alin Dumitraș de la ISU Sibiu.

Potrivit oficialilor ISU Sibiu, nu se cunosc circumstanțele in care barbatul a murit.

Foto:ipjsibiu

UPDATE: Potrivit Politiei, barbatul strivit de tractor este din localitatea Mosna. El conducea utilajul cu o remorca incarcata cu baloti de paie când s-a produs tragedia.

”A manevrat gresit tractorul pe care il conducea si s-a rasturnat, fiind prins sub vehicul. (…) Se fac cercetari pentru a se stabili toate circumstantele producerii evenimentului”, a precizat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.