SANITAS anunță GREVĂ la Spitalul de Pediatrie din Sibiu

Știri de Sibiu, 21.11.2018

Angajații Secției de Boli Contagioase din cadrul Spitalului de Pediatrie Sibiu protestează în stradă, joi, în semn de protest față de neacordarea sporurilor pentru Condiții periculoase de muncă, potrivit unui anunț al Sanitas Sibiu.

O parte din cei 50 de angajați afectați de neacordarea sporurilor vor declanșa greva, timp de două ore, și vor picheta sediul spitalului de pe Strada Transilvaniei.

”(…) Joi, intre orele 10,00 si 12,00 se va desfasura o greva de avertisment la sectia de Boli Contagioase Copii ( Str. Transilvaniei).Nemultumirile angajatilor sunt legate de neacordarea sporurilor pentru conditii de munca deosebit de periculoase”, anunță Sanitas.

Spitalul de Pediatrie Sibiu se află în subordinea Primăriei Sibiu. Revendicarea protestatarilor este legata de nerespectarea OUG 153/2018, referitoare la sporurile pentru conditii deosebite de munca.

Un protest similar au declanșat la inceputul lunii noiembrie angajații din asistență socială, care au pichetat sediul Consiliului Județean Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. […] Citeste: SANITAS anunță GREVĂ la Spitalul de Pediatrie din Sibiu […]