IPJ: Bărbați căutați pentru tentativă de furt din bacomat (VIDEO)

Știri de Sibiu, 04.12.2018

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a dat publicității marți imagini suprinse de camerele de supravegere ale unei banci din Sibiu cu persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat, în vederea identificării.

În acest fel, Poliția cere ajutor populației pentru identificarea persoanelor suspectate că ar fi incercat să sustragă bani dintr-un bancomat.

”La data de 02 noiembrie a.c., în jurul orei 22,32, bancomatul unei bănci comerciale, amplasat pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, a semnalat o eroare de funcționare în sistemul de monitorizare, eroare care ar fi putut fi generată de o încercare de extragere ilegală a unei sume de bani.În momentul semnalării erorii în cauză, în zona bancomatului respectiv se aflau doi tineri, surprinși de camerele de supraveghere din zonă”, precizează IPJ Sibiu.

Cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la cele două persoane sunt rugaţi să apeleze numărul de telefon fix 0269/208211, Dispeceratul Poliției Municipiului Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.