Turcan cere revocarea lui Dragnea și Iordache de la șefia Camerei Deputaţilor (VIDEO)

Știri de Sibiu, 05.12.2018

PNL a solicitat revocarea din funcție a președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea și a vicepreședintelui, Florin Iordache, a anunțat miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan.

“V-aș ruga să vă abțineți în a avea de la pupitru intervenții într-un mod ilegal. Întrucat, așa cum am menționat, este înregistrată o propunere de revocare și sunteți ilegal la acest pupitru. Invoc regulamentul 64 al Camerei Deputatilor și două decizii ale CC. (…) În același timp, invoc procedura pe care ați adoptat-o la revocare din funcție a Robertei Anastase (…) Asadar, domunule Iordache, nu mai aveți dreptul să conduceți această ședință!(…) În ultima perioadă ați condus doar prin abuz, doar prin încălcari ale Regulamentului, sfidând și batjocorind aceasta institutie”, a spus Turcan.

Turcan a cerut schimbarea procedurii de vot și conducerea ședințelor de persoane asupra carora nu exista suspiciuni.

UPDATE:  Pe fondul refuzului de-a supune la vot propunerea Turcan a anunțat că ”#PNL va intra în grevă parlamentară, dacă PSD-ALDE nu va supune la vot cererea de revocarea a Președintelui Camerei Deputaților Liviu Dragnea și a Vicepreședintelui Florin Iordache”.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. […] Turcan cere revocarea lui Dragnea și Iordache de la șefia Camerei Deputaţilor […]