Barna: PSD tremură din temelii în Camera Deputaţilor

Știri de Sibiu, 05.12.2018

Președintele USR Dan Barna susține că ”PSD tremură din temelii” în plenul Camerei Deputaţilor refuzând să supună la vot cererea de revocarea din funcție a președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea și a vicepreședintelui, Florin Iordache, inițiată de USR, PNL şi PMP.

Liderul USR descrie pe Facebook situația tensionată din Parlament: ”Situaţia se prelungeşte deja de mai bine de o oră, iar solicitarea conformă cu Regulamentul Camerei Deputaţilor pe care a făcut-o opoziţia este ignorată de Iordache şi ceilalţi lachei ai lui Dragnea care încalcă legea şi regulile parlamentare de teamă că rezultatul votului va provoca o catastrofă pentru PSD. Timpul ca Dragnea, Iordache şi ceilalţi să plece este din ce în ce mai aproape!”.

Barna spune ca PSD ”tremură din temelii” și face referire la majoritatea Coaliției PSD-ALDE ”pe care, pare-se, a deţinut-o până acum în Parlament”.

”Atunci când îi convine, PSD nu ezită nicio secundă să abuzeze de funcţii şi de majoritatea pe care, pare-se, a deţinut-o până acum în Parlament. Astăzi, PSD tremură din temelii în plenul Camerei Deputaţilor şi refuză, în mod abuziv, să supună la vot cererea înaintată de USR, PNL şi PMP privind revocarea lui Liviu Dragnea şi a lui Florin Iordache din funcţiile de preşedinte şi respectiv vice-preşedinte al Camerei Deputaţilor”, mai scrie Barna pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Turcan cere revocarea lui Dragnea și Iordache de la șefia Camerei Deputaţilor
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.