Situație tensionată la CRRPH Cisnădie; Doi asistați morți în două zile!

Știri de Sibiu, 05.12.2018

Tensiune în rândul asistaților social îngrijiți în cadrul Centrului de Recuperare şi Reabilitare Persoane cu Handicap Cisnădie după ce doi colegi, un bărbat și o femeie, au murit în ultimele două zile.

Un bărbat internat în Centru a murit marți, 4 decembrie, din „cauze naturale” iar al doilea deces a fost constatat miercuri, 5 decembrie,  la Spitalul Județean Sibiu,  în cazul unei femei îngrijite la Cisnădie care a căzut în sala de mese a instituției.

”În primul caz, decesul a survenit din cauze naturale, iar în al doilea caz femeii, care suferea de mai multe afecțiuni, i s-a făcut rău. A căzut în sala de mese , a fost preluată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambuanță Sibiu și transportată la Spitalul Județean Sibiu unde in cursul acestei zile s-a constat decesul. În niciuna din situații nu este cazul de moarte în condiții suspecte”, a precizat pentru StirideSibiu.ro Beatrice Muntean, purtător de cuvânt al DGASPC Sibiu.

În randul asistaților îngrijiți la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Persoane cu Handicap Cisnădie se vorbeste însă despre faptul ca nu ar exista personal suficient pentru supravegherea bolnavilor.

Centrul de Recuperare şi Reabilitare Persoane cu Handicap Cisnădie are o capacitate de 50 de locuri, aici fiind ingrijite persoane cu varste cuprinse intre 50 și 60 de ani.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.