Neagu despre acuzațiile că i l-ar fi dat la telefon pe şeful statului lui Iordache: Infirm cu toată tăria!

Știri de Sibiu, 05.12.2018

Deputatul PNL Nicolae Neagu infirmă ”cu toată tăria” acuzațiile lansate de Lia Olguța Vasilescu care a susținut miercuri că deputatul de Sibiu i l-ar fi dat la telefon pe Klaus Iohannis vicepreşedintelui Camerei Deputaților Florin Iordache, în timpul dezbaterii generate de revocarea șefiei Camerei .

El cataloghează acuzațiile drept false și puerile, afir,ând că reacțiile liderilor PSD fac parte din stategia PSD de a ”inflama în continuare spiritele”, în contextul pierderii majorității la Camera Deputaților.

”În disperare de cauză, liderii PSD lansează acuzații fără fundament, în contextul pierderii majorității la Camera Deputaților. Afirmațiile doamnei Lia Olguța Vasilescu sunt din această categorie. În loc să respecte legea, PSD este preocupat să lanseze speculații cum că i-aș fi dat domnului Iordache telefonul să vorbească cu președintele Klaus Iohannis. Total fals și pueril!Este adevărat însă că, la un moment dat, m-am îndreptat spre preşedintele de şedinţă şi i-am sugerat să facă ce are de făcut. Să se retragă din scaunul președintelui Camerie Deputaților, în care s-a baricadat, invitându-l chiar la o cafea, pentru că era extrem de încordat.Strategia PSD de a-l introduce în această ecuație pe președintele Klaus Iohannis, fapt pe care-l infirm cu toată tăria, vine să confirme degringolada în care s-au aflat astăzi când au pierdut majoritatea politică din Camera Deputaților”, scrie deputatul liberal pe pagina sa de Facebook.

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu a susţinut mirecuri, după sedinta din Camera Deputatilor, că Nicolae Neagu i-ar fi cerut preşedintelui de şedinţă Florin Iordache să se ridice de pe scaunul de unde conducea lucrările forului legislativ şi să vorbească la telefon cu şeful statului Klaus Iohannis.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.