ARTmania: Alcest vine pe scena din Piața Mare a Sibiului

Știri de Sibiu, 06.12.2018

Alcest va aduce muzica altor lumi pe scena ARTmania Festival ce va avea loc în perioada 26 – 27 iulie în Piața Mare a Sibiului, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

Înființată în 2000 de Neige, Stéphane Paut, Alcest a început ca un proiect solo de black metal, dar a ajuns să fondeze un nou subgen muzical, numit „blackgaze”, ce îmbină elemente ale muzicii black metal şi sheogaze într-un sound cu adevărat unic.

Pe scena ARTmania Festival din Piața Mare a Sibiului,Alcest(Franța) vor urca alături de Dream Theater (SUA), Opeth (Suedia), Madrugada (Norvegia), Wardruna (Norvegia) șiMyrkur (Danemarca), alte nume cunoscute pe scena muzicală internațională urmând să fie anunțate în viitor.

Abonamentele pentru ediția 2019 a Festivalului ARTmania s-au pus în vânzare pe website-ul oficial, www.artmaniafestival.ro. În prezent, există mai puțin de 500 de abonamentela preț special de 250 lei/ buc., preț valabil până la epuizarea acestui stoc, dar nu mai târziu de 28 decembrie 2018.Următoarea categorie de preț va fi cea de 290 lei/ buc., preț valabilpentru 2.000 de abonamente, până la epuizarea acestui stoc, dar nu mai târziu de 1 martie 2019.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.