Tineri reținuți pentru tâlhării în plină stradă în Sibiu

Știri de Sibiu, 11.01.2019

Patru tineri cu vârste cuprinse între 17 și 2o de ani din localitățile Hosman și Copșa Mică au fost reținuți de polițiștii Biroului de Investigații Criminale suspecți că au deposedat doi oameni de bunuri și bijuterii în plină stradă.

Tâlhăriile s-au produs într-o singură noaptea, la începutul lunii ianuarie,  pe strazile Sibiului.

”La data de 3 ianuarie a.c., doi sibieni au reclamat poliției faptul că, în jurul orei 03,00, respectiv 04,00, în timp ce se aflau pe strada Siretului, respectiv Uzinei din municipiul Sibiu, patru persoane necunoscute i-ar fi lovit și le-ar fi sustras bunurile pe care le aveau asupra lor, trei telefoane mobile, un acumulator extern, un ceas de mână, un inel, verighetă, bani și țigări”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvant al IPJ Sibiu.

În urma cercetarilor, polițiștii sibieni au identificat patru tineri din Hosman și Copșa Mică, iar in urma perchezițiilor facute la domiciliile acestora au fost gasite bunurile sustrase cu forța.

Tinerii în cauza au fost reținuți 24 de ore , urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea a două infracțiuni de tâlhărie calificată.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.