FC Hermannstadt și-a prezentat noile achiziții. Pe mâna cui merge Miriuță!

Știri de Sibiu, 11.01.2019

Fotbaliștii Sergiu Popovici, Ivan Lendric, Daniel Offenbacher și Filip Jazvic sunt noile achiziții ale echipei sibiene de fotbal. FC Hermannstadt și – a prezentat official, vineri, noii jucători, urmând ca sâmbătă să plece în cantonament în Antalya.

”Offenbacher este mijlocaș central, Ivan Lendric – atacant, a jucat ultima dată în Slovenia. Daniel (n.a. Offenbacher) a jucat ultima dată în Lituania, la Suduva, cu care a câștigat campionatul. Pe Sergiu Popovici îl știți cu toții. Am înțeles că și anul trecut, în vară, a fost dorit aici, la Sibiu. Era normal, când te ofertează Dinamo, să pleci la Dinamo. Pe Filip Jazvic îl cunosc foarte bine, l-am avut în două mandate, în România, la CFR Cluj și la Tg. Mureș. L-am sunat și am fost bucuros că a fost de accord să vină la noi, la Hermannstadt”, a declarat antrenorul principal Vasile Miriuță.

Celor patru jucători aduși în această iarnă la Sibiu li se mai alătură portarul Dragoș Ciorgovean și vârful de atac Ruben Sumanariu, de la echipa a doua, precum și juniorii Loren Niță (FC Interstar) și Andrei Stratan.

”Le vom da șansă și celor tineri, pentru că oriunde am fost, am promovat tinerii. Trebuie să le dăm șanse și acestor tineri jucători din Sibiu pentru ca, pe viitor, să avem cât mai mulți jucători din zonă”, a mai spus Miriuță.

Inainte de începerea pregatirilor, Miriuță a renunțat la 10 jucători care erau sub contract cu FC FC Hermannstadt. Fotbaliștii sibieni pleacă sambătă în Antalya pentru un cantonament care va dura până pe 25 ianuarie.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.