CJ Sibiu caută sportivi să-i premieze

Știri de Sibiu, 12.01.2019

Consiliul Județean Sibiu a lansat un apel către toate cluburi sportive din județ pentru transmiterea propunerilor cu cei mai buni sportivi și antrenori, în vederea organizării Galei Sportului, eveniment ce va avea loc la finalul lunii ianuarie.

Se așteaptă nominalizări pentru cel mai bun sportiv și cel mai bun antrenor al judeţului Sibiu în anul 2018 pentru categoriile sport olimpic şi neolimpic. Potrivit organizatorilor, vor fi decernate și premii pentru merit pentru întreaga activitate și ambasador al sportului în județul Sibiu.

”Pentru prima dată, ne-am gândit să aducem la un loc, în cadrul unei gale a sportului, sportivii și antrenorii care prin munca lor fac cinste județului Sibiu pe plan national și internațional. Prin premierea lor le răsplătim efortul în realizarea de performanțe deosebite și avem convingerea că îi motivăm în obținerea de noi perfornanțe și de ce nu stabilirea de noi recorduri”, a declarat Daniela Cîmpean, președinta CJ Sibiu.

Propunerile pot fi trimise până vineri, 18 ianuarie, inclusiv, la sediul Consiliului Judeţean Sibiu, str. General Magheru, nr.14 sau la adresa de email crina.sim@cjsibiu.ro, urmând să fie analizate de către o comisie formată din reprezentanți ai Direcției Județene pentru Tineret și Sport, ai Facultății de Științe, catedra de sport și educație fizică, a Universității ”Lucian Blaga” Sibiu, precum și un reprezentant al Consiliului Județean Sibiu.
Formularul de înscriere și regulamentul de acordare a premiilor se găsesc pe site-ul Consiliului Județean Sibiu, la secțiunea Anunțuri de evenimente:
http://www.cjsibiu.ro/evenimente/in-atentia-cluburilor-sportive-din-judetul-sibiu/

Gala Sportului va avea loc joi, 31 ianuarie, la Consiliul Județean Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.