Sibiul, prezent cu live cooking la Tâgul de Trurism de la Viena

Știri de Sibiu, 12.01.2019

Sibiul își prezintă oferta turistică în luna ianuarie la două târguri de profil din Europa – Târgul de Turism de la Viena și Târgul de Turism de Stuttgart, pe durata evenimentului din Austria urmând să fie susținute și sesiuni de live cooking, pentru promovarea programului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019.

La Târgul de Turism de la Viena, organizat în perioada 10-13 ianuarie, Sibiul își prezintă oferta turistică prin broșuri, hărți și degustări cuinare.

”(…) Dat fiind faptul că regiunea Sibiu poartă anul acesta titlul de Regiune Gastronomică Europeană, la târg se vor promova tururi și experiențe, dar și evenimentele gastronomice care au loc în municipiul Sibiu și regiune în fiecare an și au devenit tradiție. Asociația My Transylvania și Slow Food Sibiu (…) vor prezenta într-un spațiu al Târgului o sesiune de live cooking”, anunță Primăria Sibiu.

De asemena, Sibiul va organiza la Viena duminică, de la ora 13.15 , o degustare cu preparate locale: zacuscă cu brânză de capră la antreuri, mămăligă cu ciuperci și trufe ca fel principal și ciocolată cu trufe ca desert.

La Târgul de Turism de Stuttgart, care are loc în perioada 12-20 ianuarie, Sibiul este reprezentat de municipalitate, într-un stand propriu, alături de patru agenții de turism sibiene care vor prezenta pachete turistice ce includ și destinația Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.