Fleșeriu, după înfrângerea de la Cluj: Mi-ar plăcea o finală cu U BT

Știri de Sibiu, 12.01.2019

CSU Sibiu încheie sezonul regulat pe primul loc în clasamentul campionatului Național de Baschet Masculin cu înfrângere în fața clujenilor pe care antrenorul Sibiului , Dan Fleșeriu, speră să îi întâlnească în finala TOP6.

U BT Cluj Napoca s-a impus sâmbătă seara în fața CSU Sibiu, scor final 84-80 (15 – 24, 19 – 10, 22 – 34, 28 – 12).

”Sper că nu am dezamăgit pe nimnei.În afară de faptul că nu am reușit să câștigăm, dîn punctul nostru de vedere meciul cred că a fost spectaculos. Am avut două posibilități de-a închide jocul, când am mers peste 10 puncte. Știam că echipa Clujului are, cel puțin pe hartie, cel mai bun lot și ei au demonstrat de fiecare dată când noi ne-am dus la distanță”, a s la finalul meciului Dan Fleșeriu, antrenorul CSU Sibiu.

El a afirmat că anul acesta Sibiul are șase să ajungă în finala TOP 6 pentru că anul acesta ”calitatea jucatorilor este mult mai bună”, partidă pe care și-ar dori-o disputată tot cu U BT Cluj Napoca.

”Sper ca vom mai avea în sezonul acesta mai mult de cele două meciuri din TOP6 cu Clujul.(…) Mi-ar plăcea foarte mult să fie o finală Sibiu-Cluj sau Cluj-Sibiu. Nici măcar nu contează unde pentru că sunt convins că vom jucaca cu casa închisă fiecare meci și cred că va fi un spectacol pe cinste”, a mai spus Fleșeriu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.