Tânăr omorât în Mediaș după o ceartă în club. Suspectul, recent eliberat!

Știri de Sibiu, 13.01.2019

Trei tineri au fost reținuți sâmbătă pentru audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu suspecți de omor după ce un tânăr din Mediaș și-a pierdut viața vineri noapte spre sâmbătă. Agresorii i-au secționat artera femurală în urma unui scandal început într-un club.

Scandalul s-a iscat între două grupări de tineri cu vârste până  în 30 de ani, printre care și principalul suspect, un bărbat eliberat recent eliberat în baza recursului compensatoriu, potrivit presei nationale.

După ce s-au certat în club, victima a fost urmarită pe stradă și atacată cu cuțitul.

”Conflictul a izbucnit între două grupări de tineri, pe fondul unor neîntelegeri mai vechi. În jurul orelor 01,00, victima a intrat în local, unde s-a bătut cu agresorul, după care a fost urmărită pe stradă. A fost bătut și atacat cu cuțitele. Una din lovituri i-a fost fatală întrucat i-a fost secționată artera femurală”, au precizat pentru StirideSibiu surse din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu.

Doi dintre agresori au fost reținuți în județul Sibiu și cel de-al treilea și principalul suspect fiind prins de Poliției în județul Alba. Cei trei urmează să fie prezentați la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Răspunsuri

  1. […] Citeste si: Tânăr omorât în Mediaș după o ceartă în club. Suspectul, recent eliberat! […]

  2. […] Citeste si: Tânăr omorât în Mediaș după o ceartă în club. Suspectul, recent eliberat! […]