Omorul din Mediaș, devenit armă politică virală pe internet

Știri de Sibiu, 14.01.2019

Omorul tânărului de 25 de ani din Mediaș, în urma unui scandal început într-un club din Medias, a devenit o puternică armă politică după ce s-a aflat că autorul crimei este un recidivis recent eliberat din închisoare în baza legii recursului compensatoriu.

Imaginile cu scenele violente, când victima este bătută și lovită cu cuțitul în plină stradă sau imagini surprinse în clubul de unde a pornit scandalul au apărut pe rețele de socializare din județul Sibiu și întreaga țară însoțite de comentarii dure la adresa Guvernului .

”Asta ați votat PSD-iști ! Tânărul de 25 de ani omorat cu 11 lovituri de cutit in Medias de catre un recidivist condamnat tot pentru crima și eliberat datorita Legii Recursului Compensatoriu a lui Tudorel  promovata de ciuma rosie. Să va fie de cap cu partidul vostru care are mâinile mânjite cu sange. Daca era copilul, nepotul vostru ?”

Victima a murit la scurt timp din cauza pierderii masive de sânge cauzată de secționarea arterei femurale. Agresorul, un bărbat din Alba care locuieşte în Mediaş, a fost reținut în județul Alba, la fel și alte două persoane care au participat la scandal.

Scandalul s-a iscat sâmbătă noapte spre duminică între două grupări de tineri cu vârste până în 30 de ani, printre care și principalul suspect, bărbatul eliberat în baza recursului compensatoriu.

După ce s-au certat în club, victima a fost urmarită pe stradă și atacată cu cuțitul.

”Conflictul a izbucnit între două grupări de tineri, pe fondul unor neîntelegeri mai vechi. În jurul orelor 01,00, victima a intrat în local, unde s-a bătut cu agresorul, după care a fost urmărită pe stradă. A fost bătut și atacat cu cuțitele. Una din lovituri i-a fost fatală întrucat i-a fost secționată artera femurală”, au precizat pentru StirideSibiu surse din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu.

Cei trei suspecti de omor au fost prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu pentru audieri și dispunerea măsurilor legale pentru omor și complicitate la omor.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. […] Citeste si: Omorul din Mediaș, devenit armă politică virală pe internet […]