Animale arse de vii și o gospodărie distrusă de foc la Dârlos

Știri de Sibiu, 14.01.2019

Mai multe oi suprinse de foc într-o gospodărie din localitatea Dârlos, județul Sibiu, au ars de vii, luni, după ce grajdul în care se aflau și șura din apropiere au fost cuprinse de incendiu, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

În ajutorul proprietarilor care au facut atac de panică, pompierii au intervenit cu un echipaj SMURD și cu trei autospeciale cu apă și spumă, însă intervenția a fost îngreunată din cauza lipsei unei surse de apă.

O bună parte din casă, șura și locul animalelor au fost însă mistuite de flăcări.

”A ars 50 % din acoperișul locuinței, precum și tot acoperișul unei anexe utilizate ca bucătărie de vară. De asemenea, a ars în totalitate o șură cu fân și au fost surprinse de incendiu 6 ovine. Au fost salvate restul animalelor, interiorul locuinței, al bucătăriei de vară și celelalte bunuri din gospodărie. Cei doi proprietari au primit asistență medicală la fata locului pentru atac de panică, însă nu au necesitat transport la spital. Cauza probabilă a fost determinată de un scurt circuit produs la instalația electrică”, a precizat Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

In schimb, pompierii au reusit să salveze catelul casei și pisica, precum și 20 de gaini.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.