Kids Race, o nouă provocare lansată tinerilor de Arena Platoș

Kids Race este noua provocare lansată tinerilor schiori și snowboarderi de complexul de ski și snowboard Arena Platoș situat în apropiere stațiunii Păltiniș.

Concursul programat pentru data de 9 februarie este adresat exclusiv copiilor sub 14 ani și are ca scop familiarizarea celor mici cu condițiile unui concurs profesionist.

Concursul se va organiza în fun-park-ul Arena Platoș, unde se pregătește un nou traseu, cu un grad de dificultate mai mic, adaptat și pentru cei mai puțin experimentați.

„E un traseu foarte creativ și, în același timp, sperăm că și foarte distractiv pentru cei mici, fie că sunt pe schiuri sau pe placă”, spune Radu Lungu, organizatorul competiției.

Concursul va fi desfășurat în 2 manșe, în care fiecare concurent va parcurge traseul individual. Ambele manșe sunt cronometrate iar suma timpilor va stabili timpul de concurs pentru fiecare participant.

Copiii vor fi împărțiți în două secțiuni, ski și snowboard, fiecare cu categorii de vârstă, băieți și fete, sub 4 ani, între 4 și 6 ani, între 7 și 9 și între 10 și 13 ani. Concursul va avea loc în data de 9 februarie.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.