Ocolitoarea Mediașului, arogată și de PSD

Știri de Sibiu, 01.02.2019

Președintele PSD, Bogdan Trif, dă asigurări sibienilor că Centura Ocolitoare a Mediașului se va realiza și afirmă că lansarea licitatiei privind proiectarea și construcția obiectivului este rezultatul întrevederilor pe care le-a avut la Guvern cu șeful CNAIR, Narcis Neaga.

”De la Revoluție încoace, centura Mediașului a fost, declarativ, unul dintre obiectivele multor oameni politici, dar din diverse motive totul s-a oprit la stadiul de promisiuni aruncate în vânt pentru sibieni. Eu consider, însă, că obiectivele și promisiunile făcute în fața oamenilor trebuie duse la îndeplinire. Așadar, astăzi, țin să transmit un mesaj clar: centura Mediașului va fi realizată! Am avut multe întâlniri cu colegii mei de guvern, miniștrii Transporturilor dar și cu directorul general CNAIR, Narcis Neaga, un alt sibian din componența echipei guvernamentale, un om cu care am colaborat fără sincope. Toate aceste discuții au condus la parcurgerea unor etape importante pentru derularea proiectului centurii Mediașului. Iată că, astăzi, găsim publicată pe platforma informatică de achizții publice (SICAP) anunțul de participare pentru procedura de achiziție publică pentru proiectarea și execuția Variantei de Ocolire a municipiului Mediaș în lungime de 8,5 km”, spune Trif.

În acest context, Trif dă asigurări că , pe perioada mandatului său de președinte al PSD Sibiu, ”noua echipă a PSD Sibiu își va îndeplini întotdeauna angajamentele”

Potrivit comunicatului PSD Sibiu, durata contractului pentru Centura Ocolitoarea va fi de 30 luni din care 6 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuție a lucrărilor și minim 36 de luni perioada de garanție a lucrărilor. Valoarea estimată a acestui proiect este de 125.739.114 lei fără TVA.

Între timp, lansarea licitatiei pentru Ocolitoarea Mediașului a fost catalogată drept ”un mare succes” de PNL, urmare a amendamentelor depuse de parlamentarii sibieni în anul 2018.

Citeste si: După licitarea Centurii Mediașului: Un mare succes al PNL Sibiu
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.