Sibiu Rally 2019, festival al automobilelor și gastronomiei

Știri de Sibiu, 06.02.2019

Înscrierile pentru ediția din acest an Sibiu Rally Romania, competiție înscrisă în calendarul internațional FIVA, încep în luna februarie, evenimentele dedicate vehiculelor istorice urmând să fie combinate cu evenimente gastronomice, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

Potrivit organizatorilor, înscrierile pentru una din cele mai atractive curse auto din Romania vor fi deschise oficial pe data de 15 februarie.

“Sunt încântat că am reușit să punem din nou, cu ajutorul Retromobil Club România, Sibiul pe harta celor mai prestigioase evenimente dedicate vehiculelor istorice. Vom profita și noi de faptul că Sibiul este Regiune Gastronomică Europeană și vom organiza traseul și în funcție de asta pentru ca toți participanții să descopere și această latură a județului nostru”, a declarat Sorin Itu, organizatorul Sibiu Rally Romania.

Ediția 2019 a Sibiu Rally va avea loc în perioada 15 – 17 august și va include în traseu unele dintre cele mai spectaculoase drumuri din județul Sibiu. Festivalul dedicat masinilor istorice si sporturilor cu motor se desfășoara sub egida Federației Internaționale a Vehiculelor Istorice (FIVA), Retromobil Club România (RCR) și Automobil Clubul Român (ACR).
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.