Weekend cu primele demonstrații culinare la Hotelul de Gheaţă

Știri de Sibiu, 08.02.2019

Turistii care ajung în weekend la peste 2000 de metri altitudine, în zona Bâlea Lac, se pot bucura de primele demonstrații culinare ale anului la Hotelul de Geață făcute de Jakob Hausmann, celebrul chef elveţian.

Demonstrațiile culinare ale maestrului bucătar vor avea loc în 8 și 9 februarie, în cadrul evenimentului “Magia Iernii cu Jakob Hausmann”.

”Se anunţă un eveniment plin de culoare şi savoare, în cadrul căruia maestrul bucătar va pregăti, în felul său original şi rafinat, câteva preparate specifice provincilor istorice ale României Mari”, potrivit unui comunicat transmis de administratori complexului de gheață de la Bâlea.

Meniul special pregătit pentru turisti și invitații speciali va putea fi servit începând cu orele 19 sau 21, la pretul de 195 de lei, iar in cazul in care se doreste si cina si cazare, tarifele sunt de 395 lei/persoană/pachet la Hotelul de Gheaţă și 295 lei/persoană/pachet la Cabana Bâlea Lac.

Accesul la Balea Lac în Munții Făgăraș, se poate face doar cu transportul pe cablu, de la Balea Cascadă.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.