ALDE Sibiu neagă posibile plecări la Pro România

Știri de Sibiu, 08.02.2019

ALDE Sibiu neagă varianta unor posibilile plecări din partid la Pro România, potrivit unui comunicat de presă transmis vineri, prin care sunt dezmințite afirmații făcute de Sibiu de prim-vicepreşedintele Pro România, deputatul Daniel Constantin.

“Avand in vedere declaratiile cu rol de dezinformare ale domnului Daniel Constantin, facute in cadrul conferintei de presa de la Sibiu, joi 07 februarie, dorim sa aducem la cunostinta opiniei publice, sibienilor si simpatizantilor ALDE Sibiu, ca in cadrul Filialei ALDE Sibiu nu exista divergente si ca nu exista membrii care sa migreze spre alta organizatie politica.(…)Afirmatiile domnului Constantin nu au nicio sustinere”, se arată în comunicatul de presă remis StirideSibiu.

Membrii ALDE Sibiu susțin că sunt în creștere și că ”rezultatele pozitive sunt din ce in ce mai vizibile”, cu pregătiri pentru campania electorala la europarlamentare.

Deputatul Daniel Constantin a susținut în conferința de presă de la Sibiu că se așteaptă ca o parte din ALDE Sibiu să migreze către Pro România.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.