Internaționalul Alexandru Mățel, transferat la Sibiu

Știri de Sibiu, 08.02.2019

Fotbalistul Alexandru Mățel care a evoluat pentru naționala României și Dinamo Zagreb a semnat cu echipa sibiană de fotbal.

Fundașul în vârstă de 29 de ani va evolua sub culorle FC Hermannstadt cu tricoul cu numărul 71.

”Este un transfer pe care l-am realizat astăzi. Mă bucur foarte mult pentru că am reușit să-l convingem să vină în mijlocul nostru. Considerăm că este un plus pentru noi. Este un jucător pe care nu mai are rost să îl prezentăm, este cunoscut, e un jucător de echipă națională. Sunt convins că ne va ajuta în etapele care urmează”, a declarat președintele clubului FC Hermannstadt, Teodor Birț, în conferință de presă.

Antrenorul Vasile Miriuță a precizat că și-a dorit în echipă un jucător român, după accidentarea lui Company.

”Mă bucur foarte mult că sunt aici. Îmi doresc să îmi pun amprenta cât mai mult în fiecare meci și să fiu sănătos. Împreună putem ajunge în play-off. E singurul club care m-a dorit cu adevărat. Nici nu am stat să mă gândesc foarte mult. Odată ce am aflat de această oportunitate, am spus clar ”Da!””, a afirmat Mățel.

Cea mai noua achizitie a FC Hermannstadt a evoluat pentru naționala mare a României în 17 partide și 6 selecții în reprezentativa U21 a țării noastre.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.