Teatrul de Balet, reprezentații de excepție în luna februarie la Thalia

Știri de Sibiu, 09.02.2019

Dansatorii Teatrului de Balet Sibiu susțin în luna februarie două reprezentații de excepție la Sala Thalia din Sibiu, ambele în coregrafia Aleishei Gardner.

”Fragile Love. Rhapsody in Blue” și ”Legături. Boléro”, în februarie sunt spectacolele pregătite de Teatrul de Balet Sibiu pentru luna februarie.

Iubitorii dansului sunt invitați să se bucure de ”Legături.Boléro”, duminică, 17 februarie, de la ora 19, la Sala Thalia. Spectacolul creat sub semnătura coregrafei aleishia Gardner este constituit din două momente coregrafice. Primul moment, “Legături”, este realizat pe muzica lui Ezio Bosso și Olafur Arnalds și reprezintă explorarea dinamicii relațiilor interumane. Cel de-al doilea moment, Boléro , reprezintă cea mai nouă interpretare a operei compozitorului francez, Maurice Ravel.

”Fragile Love.Rhapsody in Blue” se dansează la Sala Thalia duminică, 24 februarie, începând cu ora 19,00.

Balerinii sibieni prezintă două povești în pas de dans, care aduc în prim-plan fragilitatea și complexitatea iubirii, prin ”Fragile Love” și care ne fac, apoi, cunoștință cu spiritul american, prin ”Rhapsody in Blue”. Spectacolul semnat de coregrafa Aleisha Gardner, pe muzica lui George Enescu și a lui Gershwin.

Biletele pentru toate evenimentele Teatrului de Balet Sibiu pot fi cumpărate din Parcul
Tineretului, nr. 1 sau online, de pe kompostor.ro.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.