Miriuță înainte de meciul cu FCSB: Nu suntem victime sigure

Știri de Sibiu, 09.02.2019

Vasile Miriuță, antrenorul echipei FC Hermannstadt, a afirmat înaintea meciului vicecampioana FCSB de pe Arena Națională că FCSB este favorită, însă nu crede că sibienii sunt victime sigure.

”Am mai spus-o, cu CFR, FCSB și Craiova, dacă scoatem puncte, e un bonus pentru noi, pentru că noi nu cu ele ne batem pentru a rămâne în Liga 1. Cu alte echipe ne batem. Nu suntem victime sigure. Într-adevăr, FCSB e favorită luni, e o echipă bună, a adus un antrenor nou, tânăr, unul dintre antrenorii buni din noul val, îl respect pe Mihai, pe Teja. Au jucători de valoare, dar și eu am jucători foarte buni, care știu exact ce au de făcut luni seara”, a declarat Miriuță.

Partida este una dificilă pentru sibieni, care nu se vor putea baza pe Biel Company care este accidentat și pe Juvhel Tsoumou. suspendat.

”Avem un meci foarte greu, foarte important pentru noi, cu FCSB. Din păcate, va lipsi Company. Va lipsi și Juvhel (n.a. Tsoumou), care e suspendat. Dar, avem 22 de jucători în lot, iar cei care vor intra, sperăm să îi suplinească pe cei doi”, a mai spus Miriuță.

FC Hermannstadt revine luni, 11 februarie, pe ”Arena Națională” pentru meciul cu vicecampioana FCSB, partidă contând pentru etapa a XXIII-a a Ligii 1.

Înaintea meciului de pe ”Arena Națională”, FCSB ocupă locul al doilea în clasamentul Ligii 1, cu 41 de puncte, în vreme ce FC Hermannstadt este pe 7, cu 29 de puncte.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.