Postul de director medical a fost scos din noul la concurs de Județean

Știri de Sibiu, 11.02.2019

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu a scos la concurs, pentru a două oară în nici doi ani, postul de director medical. Selecția este programată pentru luna martie,  postul devenind vacant urmare a demisiei dr. Florina Popa din funcția  ocupată prin concurs în iulie 2017.

Potrivit regulamentului stabilit de Spitalul Clinic Județean Sibiu, concursul pentru un nou post de director medical se va organiza în luna martie, urmând să fie parcurse mai multe probe.

Selecția dosarelor candidaților se va face în 27 februarie, data limită de încriere fiind 26 februarie.
Persoanele selectat vor sustine în 8 martie probele de evaluare – proba scrisă și proiectul de specialitate, urmate de intreviu.

Din luna ianuarie, Spitalul Clinic Județean Sibiu are un nou director medical interimar, urmare a demisiei dr. Florina Popa din Comitetul director al unității sanitare.

Numită în iulie 2017, prin concurs, la conducerea medicală a Spitalului Județean Sibiu, dr. Florina Popa a decis în luna decembrie să părăsească funcția ”din motive personale”, a precizat pentru StirideSibiu Decebal Toderiță, purtător de cuvânt al SCJ Sibiu.

Actualul director medical, care ocupă funcția până la finalizarea concursului, este șeful Secției Clinice Medicală II. Pentru dr. Remus Călin Cipăian este practic o întoarcere la postul pe care revine periodic, în perioade de criză pentru spital.Remus Cipăian a mai deținut funcția de director medical al Spitalului Clinic Județean Sibiu în perioada 2016-2017, după schimbarea din funcție a dr. Radu Chicea, și în perioada 2011-2013.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.