Accident spectaculos la ieșire din Sibiu. Un rănit și mai multe mașini avariate

Știri de Sibiu, 11.02.2019

Traficul pe DN1, la ieșire din orașul Sibiu spre Veștem, a fost îngeunat luni din cauza unui accident în care a fost implicată o camionetă de marfa și mai multe mașini parcate peste care a fost proiectată o mașină aflată în trafic, anunță Poliția Sibiu.

Un sofer a fost ranit si dus la spital.

Potrivit Poliției Sibiu, accidentul s-a produs pe sensul de mers Sibiu – Veștem, în zona localității Șelimbăr, unde o mașină a fost proiectată în afara carosabilului, peste alte mașini parcate.

”Pe fondul nepăstrării distanței de siguranță, șoferul unei camionete, un barbat in varsta de 30 din Cluj, a intrat în coliziune cu un autoturism pe care l-a proiectat în alte 4 mașini parcate”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Persoana care a avut nevoie de ajutorul medicilor este soferul din mașina lovită de camioneta, un barbat in varsta de aproximativ 60 de ani.

UPDATE: Victima a fost preluată de un echipaj SMURD, ”stabilă și conștientă” și a fost transportată la spital, după intervenția echipei de descarcerare.

”Barbatul e poliontuzionat, a fost diagnostoicat cu plaga tăiată brat stang, contuzie sold stâng si fracturi. Barbatul e stabil, constient a fost internat in cadrul sectiei Ortopedie”, a declarat Decebal Toderiță, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.