Spațiile comerciale de la Zoo Sibiu, scoase la licitație

Știri de Sibiu, 11.02.2019

Primăria Sibiu a scos la licitație terenurile unde sunt amplasate spațiile comerciale din incinta Grădinii Zoologice. Sunt licitate trei terenuri cu suprafețe cuprinse între 22 și 2 mp, cel mai mare pret de pornire pentru tariful lunar fiind de 1.342 lei.

Potrivit anunțului, sunt scoase la licitație cu strigare trei spații neamenajate, pentru următorii trei ani. Comercianții vor amenaja ulterior spațiile cu mobilier avizat de Serviciul Public Grădina Zoologică, tematica agreată fiind ”Zoo”.

Comercianții pot opta pentru un spațiu în suprafață de 22,00 mp, în zona urșilor, un altul de 20,00 mp în zona jaguarilor și cel mai mic, de 2,00 mp care va deversi automate de cafea si bauturi racoritoare.

Spațiile se vor licita separat, iar prețurile de pornire sunt 1.342,00 lei / lună pentru spațiul de 22 mp, 1.220,00 lei / lună – pentru cel de 20 mp și 122,00 lei / lună pentru cel mai mic.

Documentația de licitație poate fi procurată până la data de 27 februarie, iar termenul limită pentru depunerea cererilor de participare este 1 martie. În prezent spațiile sunt funcținale, licitația fiind deschis inclusiv pentru actualii comercianți.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.