Accident cu două TIR-uri pe A1, în județul Sibiu(FOTO)

Știri de Sibiu, 12.02.2019

O persoană a fost rănită iar traficul pe A1, în județul Sibiu, a fost îngreunat marți în urma unui accident în care au fost implicate două TIR-uri.

Un autotren a distrus banda de delimitare a autostrazii si a intrat pe contrasens.

Pe A1, la km.264, soferul unui ansamblu tir condus spre Sibiu a intrat in coliziune cu glisiera mediana, a patruns pe contrasens si a acrosat un alt ansamblu tir condus regulamentar din sens opus”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Urmare a accidenului, traficul a fost restricționat și deviat pe DN1.

Pe sensul Sebes – Sibiu, circulatia se desfasoara restrictionat pe banda 1 si banda de urgenta, în timp ce pe sensul Sibiu – Sebes, traficul este deviat la km. 254, iesire Ocna, și directionat spre DN 1 – Saliste.

UPDATE1: Un echipaj SMURD a intervenit la locul accidentului de unde a preluat un barbat in varsta de aproximativ 50 de ani.

”Pacientul a suferit un traumatism la picior și a fost transportat la Spitalul din Sibiu”, a precizat Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

UPDATE2: În jurul orelor 15.20, traficul a revenit la normal pe A1, pe sensul de mers Sebes – Sibiu. Sensul Sibiu – Sebes este in continuare închis, iar traficul este deviat în zona Ocna Sibiului pe sectorul DN 1, anunță IPJ Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. […] Citeste si: Accident cu două TIR-uri pe A1, în județul Sibiu(FOTO) […]