La un pas de o nouă tragedie pe drumul Sibiu – Agnita

Știri de Sibiu, 12.02.2019

O tânără de 37 de ani și un bărbat în varstă de 42 de ani au scăpat cu viață după ce mașina de teren cu care circulau marți pe DJ106, care face legatura între orașele Sibiu și Agnita, a derapat și a intrat într-un cap de pod.

Accidentul s-a petrecut în apropiere de localitatea Nocrich și s-a soldat cu rănirea ușoară a pasagerei.

”În afara localitatii Nocrich, un sofer în vârstă de 42 de ani, în timp ce conducea pe sensul Sibiu – Agnita, a pierdut controlul direcției de deplasare și a lovit un cap de pod, ieșind în afara partii carosabile”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Tot marți, pe același tronson de drum, un barbat in varsat de 40 de ani a murit și un altul a fost ranit după ce mașina în care se aflau a derapat și s-a lovit violent de un copac. Localnicii acuză starea proastă a drumurilor și sunt de părere că nu doar condițiile meteo sunt generatoare de tragedii pe DJ106, ci și drumul stricat.

Citeste si: Accident mortal pe DJ 106, în apropiere de Cornățel. S-au izbit de un copac!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Răspunsuri

  1. Sil says:

    A pierdut controlul din cauza incompetenței autorităților responsabile cu desapezirea dar declarăm că nu au adaptat viteza că au pierdut controlul volanului așa din senin.romania …tot Romania este…

  2. […] Citeste și: La un pas de o nouă tragedie pe drumul Sibiu – Agnita […]