Întârzieri pe Aeroportul Sibiu din cauza ninsorii

Știri de Sibiu, 12.02.2019

Mai multe curse care au decolat sau aterizat marți pe Aeroportul Internațional Sibiu au înregistrat întârzieri din cauza operațiunilor de degivrare sau deszapezire.

”S-au înregistrat întârzieri din cauza necesității efectuării proceselor specifice operării în condiții de iarnă. Precipitațiile sub formă de zăpadă cu conținut ridicat de apă au îngreunat procesul de degivrare a aeronavelor, determinând, implicit, creşterea timpului necesar pentru degivrarea acestora”, a precizat Alexandra Păcurar, purtător de cuvânt al AIS Sibiu.

Potrivit graficului de zbor, la plecarile de pe AIS se înregistrează în continuare intarzieri de aproximativ două ore, la fel si la sosiri.

Cursa Dortmund – Sibiu, programata pentru ora 12.45 este estimata sa aterizeze la 14.20. De asemenea, cursa Tel Aviv- Sibiu programata la 12.45 a aterizat la 13.10.

In privinta plecarilor, cursa Tarom Sibiu-Bucuresti va pleca cu o intarziere de peste două ore, la 14.30, iar cursa Sibiu – Nurnberg este programata sa decoleze la ora 14.40, fata de 12.45 programul initial.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.