ULTIMA ORĂ: Trafic îngreunat pe DN1 și DN7, în județul Sibiu

Știri de Sibiu, 12.02.2019

Circulația mașinilor pe DN1, între Sibiu și Brașov, și pe DN7, între Sibiu și Vâlcea, a fost îngreunată marți seara din cauza vehiculelor de mare tonaj care au derapat sau cu problee tehnice. Polițiștii de la Rutieră dirijează traficul în zonele cu blocaj, anunță IPJ Sibiu.

”La aceasta ora (nr. 18.00), in judetul Sibiu se circulă în condiții de iarna, cu trafic îngreunat pe DN 1, în zona Hula Bradului, între km. 292 – 294, și pe DN 7, la iesire din localitatea Talmaciu spre Valcea, în zona km. 253 – 254, din cauza defecțiunilor tehnice sau problemelor de aderența pe care le au unele dintre autovehiculele de capacitate mare- TIR-uri, autocamioane, indeosebi pe tronsoane în panta și rampa”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Polițiștii sunt în continuare stradă, unde dirijează traficul si acorda sprijin șoferilor care au probleme din cauza zapezii.

”De asemenea, se pastreaza un contact permanent cu drumarii pentru a interveni in degajarea partii carosabile”, a mai spus Welter.

Sibiul este pana miercuri dimineața sub avertizare Cod Galben de ninsori si viscol la munte.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.