CCS Sibiu a deschis înscrierile pentru Lirismograf

Știri de Sibiu, 13.02.2019

Casa de Cultură a Studenților Sibiu lansează o nouă ediție a Concursului de Creație Literară „Lirismograf” destinat tuturor tinerilor din țară cu vârstă cuprinsă între 16 și 30 de ani, ale căror lucrări înscrise în concurs nu au mai fost publicate.

Cea de-a 19-a ediție a concursului de creației organizatp pe patru secțiuni: poezie, proză, dramaturgie și critică literară.

”În fiecare ediție, acest concurs a oferit tinerilor oportunitatea de a împărtăși creațiile originale tânărului public cititor ca o alternativă la literatura contemporană, o literatură prin care tinerii se descoperă pe sine şi lumea ȋnconjurătoare. În acest spirit, dorim să celebrăm originalitatea și diversitatea creațiilor tinerilor noştri scriitori și să încurajăm apropierea acestora de literatură”, a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților din Sibiu.

Tinerii sunt așteptați să trimită lucrările pe adresa sibiuccs@gmail.com, împreună cu adresa completă, pînă la data de 18 martie 2019.

Potrivit organizatorilor, vor fi declarate câștigătoare lucrările care vor obține cel mai mare punctaj acordat de membrii juriului, iar editarea lor în Antologia ”Conexiuni” va începe imediat după anunțarea învingătorilor.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.